Voor het registreren van uw domein en het hosten van uw website kunt u ook bij Tagnet terecht. De manier waarop u gebruik maakt van deze dienst is volledig aan u. U bepaalt hoeveel ruimte u afneemt en hoeveel domeinnamen u registreert. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van een geschikte keuze.

Webhosting of domeinregistratie

Omdat het vaak toch niet helemaal duidelijk is wat nu precies het verschil is tussen webhosting en domeinregistratie, zetten we dit hierbij nog even voor u op een rijtje:
Als u een domeinnaam geregistreerd heeft, kunt u aan deze naam een website koppelen. Alle bestanden die op uw website staan moeten worden opgeslagen op een server. Het gebruiken van de ruimte op deze server noemen we webhosting.

Het registreren van een domein betekent simpelweg dat u gebruik mag maken van de door u uitgekozen domeinnaam. Voor nog geen € 2,00 per maand kunt u al een domein bij Tagnet laten registreren.
Om te voorkomen dat iemand anders uw domeinnaam registreert is het handig om meerdere varianten van uw domeinnaam te laten registreren.

Meer informatie

Voor meer informatie over webhosting en domeinregistratie van Tagnet, nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen.

MEER ICT DIENSTEN

Wellicht is één van onze andere ICT diensten ook iets voor u? Kijk bijvoorbeeld eens op: Hosted exchange, Systeembeheer, ICT beveiliging, Wifi, Filesharing of Managed ICT.

 

Contact  Mail direct  Home

Klik hier om meteen een offerte op te vragen

webhosting en domeinregistratie