Systeembeheer van Tagnet

Alle systeembeheerders van Tagnet zijn allrounders op het gebied van support en ICT beheer. Een vaste beheerder zorgt ervoor dat specifieke kennis beter geborgd blijft en wijzigingen aan uw netwerk sneller en efficiënter kunnen worden uitgevoerd.

Systeembeheer op afroep

U kiest zelf op welke manier u precies gebruik maakt van onze diensten. Zo heeft u de mogelijkheid om zonder contract toch van onze diensten gebruik te kunnen maken. Ook kunt u ervoor kiezen om één van onze medewerkers periodiek langs te laten komen. De keuze ligt geheel bij u: flexibiliteit is één van onze sterke punten.

Serverbeheer

Een onderdeel van systeembeheer is het beheren van servers. Op dit moment functioneert uw server waarschijnlijk naar wens en dat willen we graag zo houden! Het is belangrijk dat uw server helemaal up-to-date blijft en dat regelmatig de laatste veiligheidsupdates geïnstalleerd worden. Daarnaast moet periodiek worden gecheckt of alle processen nog lopen zoals het hoort.

Werkplekbeheer

Werkplekbeheer is bij Tagnet een vast onderdeel van systeembeheer. Niet alleen helpen wij u met het juist installeren van uw werkplek, maar ook het dagelijkse ondersteuning en onderhoud zodat hardware, software en al uw applicaties naadloos op elkaar blijven aansluiten.

Meer informatie

Heeft u vragen over systeembeheer voor uw onderneming? Of bent u op zoek naar een systeembeheerder in Amsterdam? Neem dan gerust contact met ons op: wij helpen u graag.

MEER ICT diensten

Wellicht is één van onze andere ICT diensten ook iets voor u? Kijk bijvoorbeeld eens op: VoIP, Filesharing, ICT beveiliging of Managed ICT.

 

Contact  Mail direct  Home

Klik hier om meteen een offerte op te vragen

systeembeheer amsterdam