Nieuwe website laten maken?

Hiervoor kunt u ook bij Tagnet terecht! Wij werken hiervoor met WordPress, een CMS (Content Management System) waarmee u zelf erg eenvoudig uw website kunt bijhouden en aanpassen. Het (eenmalig) opzetten van uw website in WordPress vergt wel de nodige kennis en ervaring: daar helpt Tagnet u graag bij. Wij staan u natuurlijk ook bij met het uitzoeken van een template en maken de website klaar voor gebruik. U kunt dan zelf via WordPress heel gemakkelijk invulling geven aan uw nieuwe website. Meer uitleg over WordPress.

De mogelijkheden

Over alle technische aspecten hoeft u zelf niet na te denken, wij verzorgen dit geheel voor u. De mogelijkheden van WordPress zijn eindeloos: klassiek of modern, uitgebreid of minimalistisch, een blog of webwinkel, SEO en Google Analytics, het is allemaal mogelijk. Een ander groot voordeel van WordPress is de snelheid, uw nieuwe website kan binnen enkele dagen al online staan!

Microwebsite

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van microwebsites. Vaak is een bezoeker van een website op zoek naar specifieke informatie. Met een microwebsite kan deze info snel en doelgericht duidelijk gemaakt worden. We maken dan een kleine, overzichtelijke website met 1 hoofdonderwerp. Handig voor tijdelijke acties!

Ons aanbod

Onze WordPress diensten zijn allemaal maatwerk en daarom betaalt u bij Tagnet altijd alléén voor de zaken waarvan u gebruik wenst te maken. Dus geen onnodige, hoge kosten en ingewikkelde technische constructies, maar heldere, duidelijke afspraken en een scherpe prijs. Daarnaast kunt u kiezen voor een onderhoudsabonnement: wij zorgen dan voor periodieke updates en wijzigingen.

Meer informatie

Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen. We bespreken dan uw wensen en de bijbehorende mogelijkheden, zodat we u een goed advies kunnen geven.

MEER ICT DIENSTEN

U kunt ook bij ons terecht voor andere ICT diensten. Kijk bijvoorbeeld eens op: Webhosting, Filesharing, Wifi, Cloud, VoIP, of Netwerkbeheer.

 

Contact  Mail direct  Home

Klik hier om meteen een offerte op te vragen

nieuwe website