Tagnet verzorgt het netwerkbeheer voor haar MKB klanten in Amsterdam en omstreken. Ook zijn we werkzaam in de Zaanstreek, Utrecht, Amersfoort, Schiphol, Haarlem en omgeving. Wij doen dit op een manier die bij onze klant past, bijvoorbeeld door het gehele netwerkbeheer op ons te nemen. Dit betekent dat Tagnet standaard periodiek onderhoud verricht, waardoor het netwerk altijd naar behoren werkt en zich zo min mogelijk problemen voordoen.

Netwerkbeheer op afroep

Natuurlijk is het ook mogelijk om ons pas in te schakelen als u een wijzigingsverzoek heeft of zodra zich een incident voordoet. Vooraf zullen wij met u heldere en duidelijke afspraken maken over de te volgen richtlijn. Mocht er een incident of wijziging voorkomen, dan weten beide partijen wat er van hen verwacht wordt.

Gericht advies

Netwerkbeheer begint bij Tagnet met een grondige inventarisatie. Op die manier kunnen wij u een goed advies geven over uw netwerkinfrastructuur. Volgens Tagnet hoort een stukje advies bij een goede service. Als u ervoor kiest om uw netwerkbeheer bij Tagnet onder te brengen, voorzien wij u van een passend advies om uw netwerk te optimaliseren. Geheel volgens uw eigen wensen en budget.

Meer informatie

Voor vragen, meer informatie of een offerte, nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. Uiteraard is dit geheel kosteloos en vrijblijvend.

Meer ICT diensten

Bent u op zoek naar meer ICT diensten? Kijk dan eens bij onze diensten VoIP, systeembeheer, Wifi of Cloud: wellicht is dit ook iets voor u.

 

Contact  Mail direct  Home

Klik hier om meteen een offerte op te vragen

netwerkbeheer