Tagnet is een ICT bedrijf voor het MKB in en rond Amsterdam. Al 20 jaar streven wij naar het leveren van hoogwaardige ICT producten en diensten. Op die manier hopen wij een bijdrage te leveren aan de flexibiliteit, productiviteit en zelfstandigheid van onze klanten om hen te helpen bij het realiseren van hun businessdoelstellingen.

Klanttevredenheid staat bij Tagnet hoog in het vaandel. Wij doen iedere dag weer ons uiterste best om een optimale samenwerking na te streven en een prettige, langdurige samenwerking op te bouwen. Door het uitbreiden van ons dienstenpakket en het aantrekken van nieuwe talenten hopen wij in de komende jaren langzaam uit te gaan breiden.

MVO

Wij doen ons best om Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen. Bijvoorbeeld door oude hardware in te zamelen zodat dit verwerkt kan worden op een manier die minder schadelijk is voor het milieu. Als we naar een klant in Amsterdam moeten, proberen wij zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer. Omdat we gevestigd zijn in Amsterdam-Noord, maken wij ook regelmatig gebruik van de pont.

Werken bij Tagnet

Werken bij Tagnet houdt in dat je bij een professionele ICT dienstverlener werkt, die zoveel mogelijk vanuit de klant denkt. Wij zijn een ambitieuze en groeiende onderneming, die naast klanttevredenheid ook grote waarde hecht aan onze medewerkers. Daarom staat persoonlijke ontwikkeling en groei bij Tagnet ook hoog op de prioriteitenlijst.
Hoewel we op dit moment niet actief op zoek zijn naar nieuwe collega’s, zijn open sollicitaties altijd welkom. Deze mogen gemaild worden naar: vacatures@tagnet.nl

Meer weten?
Voor meer informatie, advies, een offerte of kennismaking, nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen.

Contact  Mail direct  Home

Klik hier om meteen een offerte op te vragen

 

over ict bedrijf tagnet