De ICT backup van Tagnet is onmisbaar voor iedere onderneming. Brand, waterschade, diefstal, een computercrash of gewoon pech: er zijn talloze manieren om uw belangrijke data te verliezen! Omdat dit grote gevolgen kan hebben voor uw organisatie, is het belangrijk om regelmatig een ICT backup te maken. Met de backup van Tagnet worden al uw gegevens veilig gesteld, zelfs bij calamiteiten.

Online backup

Naast de traditionele methoden biedt Tagnet u ook de Online Backup mogelijkheid. Omdat we bij deze vorm gebruik maken van de cloud, heeft u altijd en overal toegang tot uw gegevens. Met de online backup wordt uw data automatisch en versleuteld naar ons beveiligde datacenter verzonden. De vorm van beveiliging die Tagnet hiervoor gebruikt is vergelijkbaar met de beveiliging die voor internet bankieren gebruikt wordt. Deze vorm van een ICT backup maken is ook ideaal voor mobiele apparaten.

Backup recovery

U kunt ook bij Tagnet terug voor het terughalen van gegevens bij een computercrash. Het is natuurlijk altijd erg vervelend als uw computer er ineens mee ophoudt. Al uw vakantiefoto’s of belangrijke bestanden zijn dan vaak verdwenen. Wij kunnen de data vaak voor u terughalen, ook als u geen backup heeft gemaakt.

Meer informatie

Voor meer informatie over de ICT backup & recovery dienst van Tagnet, of het opvragen van een offerte, nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen.

MEER ICT DIENSTEN

Wellicht is één van onze andere ICT diensten ook iets voor u? Kijk bijvoorbeeld eens op: VoIP, Wifi, Filesharing, Nieuwe website of Netwerkbeheer.

 

Contact  Mail direct  Home

Klik hier om meteen een offerte op te vragen

ict backup en recovery