ICT advies geven is één van de belangrijkste aspecten van ons vak. Om de IT omgeving binnen een organisatie goed werkbaar in te richten, zoeken onze consultants niet alleen de beste oplossing, maar ook de meest eenvoudige en kostenbesparende. De professionals van Tagnet hebben erg veel kennis en ervaring en kunnen u een goed advies geven over de mogelijkheden en knelpunten, zodat u zelf een goede keus kunt maken voor een duurzame ICT oplossing.

Alle ICT diensten onder één dak

Tagnet werkt niet branchegebonden. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring opgedaan in iedere denkbare branche en daarom kunnen wij aan iedere onderneming onze diensten leveren. Nadat de consultant u van een advies heeft voorzien, heeft Tagnet ook de kennis en ervaring in huis om dit advies meteen voor u om te zetten in een werkbare situatie. Omdat onze medewerkers echte teamplayers zijn, verloopt de uitwerking vaak vlekkeloos. U heeft dus nergens meer omkijken naar.

Tagnet gaat verder

Hier laten we het niet bij. Onderdeel van ICT advies is nazorg. Tagnet analyseert ook welk onderhoud en welke service het beste bij uw organisatie past. En als uw organisatie groeit, zorgen wij ervoor dat uw ICT-infrastructuur met u mee groeit.

Om uw nieuwe ICT omgeving goed werkend en up-to-date te houden kunt u gebruik maken van onze dienst systeembeheer. Meer over systeembeheer van Tagnet kunt u op deze pagina vinden.

MEER INFO

Heeft u behoefte aan ICT advies van Tagnet of wenst u meer informatie of een offerte? Neem dan contact met ons op: wij voorzien u graag van een – uiteraard geheel vrijblijvend – advies.

MEER ICT DIENSTEN

Wellicht is één van onze andere ICT diensten ook iets voor u? Kijk bijvoorbeeld eens op: ICT beveiliging, Cloud, Netwerkbeheer, Managed ICT of Filesharing.

 

Contact   Mail direct  Home

Klik hier om meteen een offerte op te vragen

ict advies