Omdat iedere onderneming steeds mobieler wordt, is het handig als u uw e-mail en agenda altijd bij u heeft en kunt bijwerken. Met Hosted Exchange van Tagnet is dit mogelijk en kunt u via het internet, uw smartphone of gewoon op kantoor via Microsoft Outlook bij uw agenda en e-mail. Natuurlijk heeft u ook toegang tot uw contacten en takenlijst, én kunt u deze delen met anderen. Maar er zijn meer voordelen aan Hosted Exchange, waardoor de afgelopen jaren steeds meer MKB ondernemingen hebben gekozen voor deze dienst.

Het gemak van Hosted Exchange

U hoeft met de Hosted Exchange van Tagnet geen eigen server te kopen, u kunt namelijk gebruik maken van de hosted servers van Tagnet. Hierdoor blijven de kosten laag, terwijl er een grote opbrengst voor uw onderneming haalbaar is. Niet alleen u, maar ook uw medewerkers kunnen immers overal in hun agenda kijken, agenda’s naast elkaar leggen en een vergadering inplannen, ook buiten de reguliere werktijden.

Om gebruik te maken van Hosted Exchange van Tagnet heeft u geen hard- of software uitbreidingen nodig en u kunt gewoon van uw huidige netwerk gebruik blijven maken. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding. Dus of u nu liever op uw smartphone, tablet, laptop of desktop werkt, Hosted Exchange is altijd beschikbaar.

Nog een groot voordeel van is dat u zelf gebruikers kunt aan- en afmelden voor deze dienst. Zo heeft u de gebruikers(kosten) altijd zelf in de hand en staat u nooit voor ongewenste verrassingen. Wel zo handig!

Meer informatie

Voor vragen over Hosted Exchange, meer informatie of een offerte, nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. Uiteraard is dit geheel kosteloos en vrijblijvend.

Meer ict diensten

Bent u op zoek naar meer ICT diensten? Kijk dan eens bij onze diensten Filesharing, systeembeheer, Zakelijk internet of Cloud: wellicht is dit ook iets voor u.

 

Contact  Mail direct  Home

Klik hier om meteen een offerte op te vragen

hosted exchange