Filesharing: hét dropbox alternatief voor het MKB!

Apple heeft MacOS Catalina (10.15) uitgebracht. U kunt hier de nieuwe client downloaden.

Voor filesharing gebruiken bedrijven vaak Dropbox, maar is dat wel veilig voor uw onderneming? Uw gevoelige bedrijfsinformatie zou wel eens gelekt kunnen worden tijdens het verzenden via “third-party” cloud aanbieders, waarvan de datacenters vaak ook nog eens in de meest verre landen staan.

Onze klanten in de advocatuur, onroerend goed en bijvoorbeeld in de zorg kunnen het zich niet veroorloven om dagelijks met dit soort onzekerheden geconfronteerd te worden. Toch maken dit soort bedrijven bijna dagelijks gebruik van filesharing.

FILESHARING van tagnet

Daarom biedt Tagnet – in samenwerking met partner Gladinet – een filesharing tool als dropbox alternatief: de File Sharing & Synchronization Tool. Dit is uw eigen opslag ruimte in de cloud, vergelijkbaar met Dropbox maar dan helemaal privé: u kiest zelf wie u toegang geeft. Een perfect Dropbox alternatief dus!

Ons datacenter (en dus alle informatie die wij bewaren) staat gewoon in Nederland. Alle gegevens worden dus niet eerst de hele wereld over gestuurd om ergens ver weg opgeslagen te worden. U kunt hier veilig bestanden inzien, delen en verzenden. Natuurlijk houden wij ook rekening met de Wet meldplicht datalekken. Meer informatie hierover kunt u op deze website lezen.

MEER INFO

Heeft u interesse in het dropbox alternatief van Tagnet of wenst u meer informatie of een offerte? Neem dan contact met ons op: wij voorzien u graag van een – uiteraard geheel vrijblijvend – advies.

MEER ICT DIENSTEN

Wellicht is één van onze andere ICT diensten ook iets voor u? Kijk bijvoorbeeld eens op:  Zakelijk internet, Systeembeheer, Wifi of VoIP.

 

Contact  Mail direct  Home

Klik hier om meteen een offerte op te vragen

 

filesharing