Cloud diensten van Tagnet

Gebruik maken van Cloud diensten heeft veel voordelen voor het MKB. Vroeger hadden veel bedrijven een eigen server waarop de hele ICT omgeving draaide. Een cloud werkt eigenlijk hetzelfde, maar dan virtueel: u hoeft geen eigen server meer aan te schaffen, maar maakt gebruik van een stukje serverruimte bij uw ICT dienstleverancier.

Werken in de cloud betekent dus simpelweg het beschikbaar maken van hard- en software via een netwerk, meestal het internet. U als gebruiker kunt uw ICT omgeving benaderen via de cloud. Dat scheelt in kosten, risico’s en opslagruimte.

Schaalbaarheid

Bijkomend voordeel van werken in de cloud is de schaalbaarheid: gaat er een medewerker uit dienst, of komt er juist iemand bij? Dan kunt u steeds gemakkelijk het aantal gebruikers wijzigen. U betaalt dus nooit teveel! Heeft u eigenlijk geen behoefte meer aan bepaalde software? Dan stopt u met het afnemen ervan: simpel.

Office 365

Office 365 is populair binnen het MKB. Veel bedrijven nemen Office 365 zelf in gebruik. Het aanvragen van een licentie en vervolgens in gebruik nemen van de nieuwe omgeving, gaat natuurlijk vaak goed. Maar wat als er problemen optreden? Dan is het toch handig om terug te kunnen vallen op de kennis en expertise van een ICT specialist, zodat u zo snel mogelijk, probleemloos verder kunt werken. Daarom kiezen veel ondernemingen voor een partnership met een ICT dienstverlener zoals Tagnet.

Meer info

Heeft u interesse in de cloud diensten van Tagnet of wenst u meer informatie of een offerte? Neem dan contact met ons op: wij voorzien u graag van een – uiteraard geheel vrijblijvend – advies.

MEER Ict diensten

Wellicht is één van onze andere ICT diensten ook iets voor u? Kijk bijvoorbeeld eens op: ICT beveiliging, Wifi, Netwerkbeheer of Managed ICT.

 

Contact  Mail direct  Home

Klik hier om direct een offerte op te vragen

cloud diensten