Wifi netwerk

Tagnet - wifi netwerk zakelijk

Zakelijk wifi netwerk

Het aanleggen van een zakelijk wifi netwerk is vaak niet zo gemakkelijk als het lijkt. Om te voorkomen dat uw handige buurman in een van deze valkuilen stapt, raden wij u aan om een professioneel ICT bedrijf in te schakelen voor uw MKB onderneming. U bent er dan zeker van dat u een veilig wifi netwerk heeft, met voldoende capaciteit voor u, uw medewerkers én uw gasten.
 
Bij Tagnet kunt u terecht voor diverse professionele wifi diensten, zoals:

  • Aanleggen geheel nieuw netwerk
  • Guest-netwerk
  • Wifi-support
  • Advies en consultancy
  • Beveiliging wifi netwerk

Aanleggen nieuw wifi netwerk

Heeft u nog helemaal geen eigen wifi netwerk? Tagnet helpt u graag met het aanleggen hiervan. Uw kantoor krijgt direct een nette uitstraling omdat er geen kabels meer nodig zijn. Daarnaast is het erg handig dat u bij het herinrichten van uw kantoor of het creëren van een nieuwe (flex)werkplek geen rekening hoeft te houden met het verleggen (en wegwerken) van de kabels.
Voor het aanleggen van een nieuw wifi netwerk komen wij graag langs om de situatie te beoordelen. Onze professionals kunnen dan een goede inschatting maken van de benodigde hardware om voor uw onderneming een optimaal wifi netwerk aan te leggen. Hierbij houden we natuurlijk rekening met uw wensen en eisen.
Ook zorgen we er altijd voor dat uw wifi netwerk altijd optimaal beveiligd is.

Wifi voor uw gasten

Veel ondernemingen willen graag een goede service verlenen. Tegenwoordig hoort het aanbieden van een wifi netwerk voor klanten en andere gasten, daar ook bij. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw gasten gebruik kunnen maken van uw wifi netwerk, zonder dat zij meteen op uw hele omgeving kunnen? Tagnet staat u bij! Wij richten een goed beveiligde wifi omgeving voor u én uw gasten in: voor u een bedrijfsnetwerk en voor uw gasten een guest-netwerk.

Support

Heeft uw bedrijf al een wifi netwerk en werkt dit naar behoren? Tagnet biedt ook ondersteuning en support. Mocht er eens iets niet werken, dan is het handig om terug te kunnen vallen op de kennis en ervaring van experts. U kunt gebruik maken van onze professionals op basis van een support-contract of eenmalig, wanneer het nodig is.

Wifi advies en consultancy

Heeft uw bedrijf al een wifi netwerk en werkt dit niet naar behoren? Heeft u vaak last van storingen en/of uitval of heeft u het idee dat uw netwerk snel overbelast raakt? Dan biedt Tagnet hulp in de vorm van advies en consultancy. Wij komen dan bij u langs om uw wifi netwerk te testen en brengen daarvan verslag uit. U ontvangt van ons een uitgebreide analyse én een voorstel om verbetering aan te brengen in de huidige situatie.

Beveiliging

Een goede beveiliging van uw wifi netwerk is cruciaal. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat iedereen zomaar van uw netwerk gebruik kan maken en toegang heeft tot uw bedrijfsgegevens. Ik welke staat is de beveiliging nu en is dat wel voldoende? Tagnet helpt u graag met het controleren en verbeteren van de beveiliging van uw wifi netwerk.

Offerte

Geïnteresseerd in de wifi diensten van Tagnet? Vul dan onderstaand formulier in voor meer informatie of het opvragen van een offerte.
 

Please leave this field empty.

Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.


captcha 
Toch liever zelf een wifi netwerk aanleggen en beheren? Lees dan toch even dit artikel met aandachtspunten en zorg voor een goede beveiliging.
 
Terug naar de homepagina van Tagnet.