Aanleggen nieuw wifi netwerk

Heeft u nog helemaal geen zakelijk wifi netwerk? Tagnet helpt u graag met het aanleggen hiervan. Onze medewerkers komen graag bij u langs om de situatie te beoordelen zodat we een goede inschatting kunnen maken van de benodigde hardware om voor uw onderneming een optimaal wifi netwerk aan te leggen.

Wifi voor uw gasten

Tegenwoordig hoort het aanbieden van een zakelijk wifi netwerk voor klanten en andere gasten, bij een goede service. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw gasten gebruik kunnen maken van uw wifi netwerk, zonder dat zij meteen op uw hele omgeving kunnen? Tagnet staat u bij!

Beveiliging wifi netwerk

Een goede beveiliging van uw wifi omgeving is cruciaal. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat iedereen zomaar van uw netwerk gebruik kan maken en toegang heeft tot uw bedrijfsgegevens. Ik welke staat is de beveiliging nu en is dat wel voldoende? Tagnet helpt u graag met het controleren en verbeteren van de beveiliging van uw wifi netwerk.

Wifi support

Heeft uw bedrijf al een wifi netwerk en werkt dit niet naar behoren? Heeft u vaak last van storingen en/of uitval of heeft u het idee dat uw netwerk snel overbelast raakt? Dan biedt Tagnet hulp in de vorm van wifi support. Wij komen dan bij u langs om uw wifi netwerk te testen en brengen daarvan verslag uit.

Meer weten? Bel dan voor wifi advies.

 

Contact  Mail direct  Home

Klik hier om meteen een offerte op te vragen

 

wifi netwerk zakelijk