Remote Workspace

remote workspaceRemote Workspace: uw kantoor altijd en overal beschikbaar

Remote Workspace van Tagnet bestaat standaard uit alle Microsoft componenten waarmee een zakelijke gebruiker de belangrijkste kantoorwerkzaamheden uit kan voeren. Het abonnement kan per gebruiker volledig naar wens worden uitgebreid, bijvoorbeeld met extra Microsoft modules of zelfs met uw eigen programma’s(1*).
 
Door gebruik te maken van de Tagnet Remote Workspace werkt u in een Private Cloud. Daarom zijn er geen servers meer nodig bij u op kantoor en hoeft u geen grote investeringen te doen in hardware en/of software. Vanaf iedere locatie met een internet verbinding kunt u met uw Remote Desktop werken. Dus of u nu thuis, op vakantie of bij een klant op locatie bent, al uw persoonlijke gegevens zijn gewoon beschikbaar, net als wanneer u op kantoor zou zitten.
 
Nog een groot voordeel van de Tagnet Remote Workspace oplossing, is dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de server hardware, koeling, back-ups en het periodieke beheer van uw omgeving. Uw omgeving zal namelijk in ons datacenter geplaatst worden, waarna onze Microsoft Certified Professionals het volledige onderhoud en ook de monitoring voor u uitvoeren.

Tagnet Remote Workspace bevat:

 

 • Uw eigen virtuele werkplek met Microsoft Office 2013 bestaande uit Word, Excel, PowerPoint en Outlook, inclusief het gebruik van onze Microsoft Exchange Server, zodat u e-mail, contacten, taken en agenda’s kunt delen
 • 4GB opslag per gebruiker
 • Synchronisatie met Apple, Android en Microsoft 8-apparaten
 • Anti Virus software
 • PDF reader en writer
 • Een extra beveiligde omgeving
 • Alle bestanden delen met collega’s
 • Extra beveiligd datacentrum door middel van een Firewall
 • Alles hebben we geplaatst op A-merk servers en Storage (SAN(2*))
 • Uw eigen rechtenstructuur
 • Dagelijkse back-up
 • Uw eigen dataopslag
 • Java ondersteuning
 • Spam filtering door onze Cleanmail dienst

 
Het in gebruik nemen van Tagnet Remote Workspace is zeer eenvoudig en heeft een minimale impact op uw onderneming en medewerkers. Om de beveiliging van programma’s en documenten te beheren beschikt Tagnet over diverse methoden, onder andere: digitale certificaten, digitale handtekeningen en gegevensbeveiliging en -herstel. Ook het printen(3*) van documenten zal op deze manier versleuteld worden. Deze zorg nemen wij u uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw dagelijkse werkzaamheden!
 
ICT uitbesteden duur? Veel bedrijven kunnen erg veel geld besparen door het uitbesteden van de ICT. Vaak is er een besparing mogelijk van ruim 30%. Omdat er alleen betaald hoeft te worden voor het aantal gebruikers dat inlogt, is het geen probleem als personeelsaantallen fluctueren. Uw onderneming kan krimpen of groeien: de ICT krimpt en groeit met u mee. Meer informatie over Remote Workspace van Tagnet? Neem dan via deze pagina contact met ons op.
 
Via onderstaand formulier kunt u meteen een offerte aanvragen:

Please leave this field empty.

Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.


captcha 
1* Op basis van best-effort en nacalculatie gaan we inventariseren of uw specifieke software geschikt is om in een cloud omgeving te installeren.
2* Een Storage Area Network of SAN is een high-speed netwerk (of subnetwerk), dat verschillende soorten apparaten en data-opslag-servers met bijbehorende gegevens ten behoeve van een groter netwerk van gebruikers met elkaar verbindt.
3* Niet alle printers zijn geschikt om in een cloud omgeving te werken. Tagnet kan voordelig printers leveren mét de garantie dat deze goed en veilig zullen functioneren in uw ICT omgeving.
 
 
Terug naar de homepagina van Tagnet.