Werken bij Tagnet

Werken bij Tagnet, dé ICT dienstverlener van Amsterdam en omstreken

Werken bij Tagnet houdt in dat je bij een professionele ICT dienstverlener werkt, die zoveel mogelijk vanuit de klant denkt. Wij zijn een ambitieuze en groeiende onderneming, die naast klanttevredenheid ook grote waarde hecht aan onze medewerkers. Daarom staat persoonlijke ontwikkeling en groei bij Tagnet ook hoog op de prioriteitenlijst.

Wij willen dat jij bij ons wil werken

Tagnet streeft ernaar om voor iedere medewerker de “employer-of-choice” te zijn, die hen iedere dag weer voldoende kansen en uitdagingen biedt. Het delen van kennis, meedenken en samenwerken wordt bij ons erg gestimuleerd. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat alle teamleden zich zo prettig mogelijk voelen. Voor sommige collega’s betekent dit het meebrengen van persoonlijke items om de werkplek in te richten, voor anderen de mogelijkheid om te werken vanuit huis.

Teamwork

Tagnet is een open, informele en mensgerichte organisatie met een platte structuur. Werken bij Tagnet draait om respect, inspiratie, stimulatie en samenwerken! We werken hard als het moet, en maken lol als het kan. Op vrijdag sluiten we de week vaak af met een vrij-mi-bo. Voor veel collega’s is ICT niet alleen werk, maar ook een hobby.

Vacatures en sollicitaties

Op dit moment zijn wij niet actief op zoek naar nieuwe collega’s. Open sollicitaties zijn natuurlijk altijd welkom, via: vacatures@tagnet.nl

 

Terug naar de homepagina van Tagnet.