Missie & Visie

Missie

Tagnet streeft naar het leveren van hoogwaardige ICT producten en diensten en hoopt op die manier een bijdrage te leveren aan de flexibiliteit, productiviteit en zelfstandigheid van haar klanten. Onze klanten helpen bij het realiseren van hun businessdoelstellingen, daar gaan wij voor!
 
Klanttevredenheid staat bij Tagnet hoog in het vaandel. Wij doen iedere dag weer ons uiterste best om een optimale samenwerking na te streven en een prettige, langdurige samenwerking op te bouwen. Naast ons uitgebreide dienstenpakket, adviseren en ondersteunen wij u waar mogelijk. Dit doen wij niet alleen van 9 tot 5, maar 24/7 indien gewenst.

Visie

Ondanks de aanhoudende crisis zien wij voldoende groeimogelijkheden voor de toekomst. Door het uitbreiden van ons dienstenpakket en het aantrekken van nieuwe talenten hopen wij in de komende jaren langzaam uit te gaan breiden.
 
Door onze scherpe prijzen en de hoge kwaliteit van onze producten en diensten, zijn wij behoorlijk zeker van onze zaak. Wij verwachten dan ook in de komende jaren weer een aantal nieuwe klanten te mogen verwelkomen.

MVO

Tagnet doet haar best om Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen. Bijvoorbeeld door oude hardware in te zamelen zodat dit op een manier verwerkt kan worden die minder schadelijk is voor het milieu. Als we naar een klant in Amsterdam moeten, proberen wij zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer. Omdat Tagnet een pand heeft in Amsterdam-Noord, maken wij ook regelmatig gebruik van de pont.

Meer info over Tagnet

Voor meer informatie over Tagnet, haar werkwijze en producten en diensten, nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen.
 
 
Terug naar de homepagina van Tagnet.