Onze producten

Hosted Exchange

Omdat iedere onderneming steeds mobieler wordt, is het handig als u uw e-mail en agenda altijd bij u heeft en kunt bijwerken. Met Hosted Exchange van Tagnet is dit mogelijk en kunt u via het internet, uw smartphone of gewoon op kantoor via Microsoft Outlook bij uw agenda en e-mail. Natuurlijk heeft u ook toegang tot uw contacten en takenlijst, én kunt u deze delen met anderen. Meer informatie over Hosted Exchange.

Backup

Brand, waterschade, diefstal, een computercrash of gewoon pech: er zijn talloze manieren om uw belangrijke data te verliezen! Omdat dit grote gevolgen kan hebben voor uw organisatie, is het belangrijk om een backup te maken. Met de online backup van Tagnet worden al uw gegevens veilig gesteld, zelfs bij calamiteiten. Meer informatie over ICT Backups.

Webhosting en domeinregistratie

Ook voor het hosten van uw website en het registreren van uw domein kunt u bij Tagnet terecht. Onze adviseurs helpen u graag met het maken van een geschikte keuze voor uw onderneming. Meer informatie over webhosting en domeinregistratie.

ICT beveiliging

Virussen, spyware, phishing en hackers zijn inmiddels bijna dagelijks in het nieuws. Daarom is het belangrijk om uw gegevens goed te beveiligen. Tagnet werkt met de meest geavanceerde antivirus software van o.a. MCAfee en ESET. Onze beveiligingsdiensten zijn op te delen in meerdere oplossingen. Meer informatie over ICT beveiliging.
 
 
Terug naar de homepagina van Tagnet.