Office 365

Tagnet - Office 365

Office 365

Tagnet is als allround ICT dienstverlener onder andere gespecialiseerd in Office 365. Het aangaan van een Office 365 partnership met Tagnet biedt uw onderneming diverse voordelen. Zo adviseren wij u over het inzetten, implementeren en migreren van Office 365 binnen uw onderneming. Maar het grootste voordeel van een Office 365-partnership met Tagnet is natuurlijk de ondersteuning die wij u bieden. U kunt altijd rekenen op support omtrent alle Office 365 gerelateerde vragen en uitdagingen.
 
Veel bedrijven in het MKB nemen Office 365 zelf in gebruik. Het aanvragen van een licentie en vervolgens in gebruik nemen van de nieuwe omgeving, gaat natuurlijk vaak goed. Maar wat als er problemen optreden? Dan is het toch handig om terug te kunnen vallen op de kennis en expertise van een ICT specialist, zodat u zo snel mogelijk, probleemloos verder kunt werken. Daarom kiezen veel ondernemingen voor een partnership met een ICT dienstverlener zoals Tagnet.
 
De voordelen op een rij:
 

  • Ondersteuning bij algemene vragen;
  • Ondersteuning bij storingen;
  • Uitvoering beheerstaken;
  • Hulp bij inrichting.

 

Maakt u nog geen gebruik van Office 365 en bent u op zoek naar meer informatie over dit product? Op deze website kunt u alle informatie vinden die u nodig heeft.
 
Voor een partnership, meer informatie of ondersteuning, nodigen wij u van harte uit om via onderstaand formulier contact met ons op te nemen.
 

Please leave this field empty.

Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha