Managed ICT diensten van Tagnet

Hoe belangrijk ICT is in uw bedrijf merkt u vaak pas als uw ICT omgeving niet beschikbaar is. Belangrijke bedrijfsprocessen liggen stil, waardoor uw bedrijfsvoering in gevaar komt. Met onze dienst Managed ICT bieden wij u de helpende hand. Als fullservice ICT organisatie kan Tagnet uw gehele of gedeeltelijke ICT beheer voor u uitvoeren.

Servicedesk

De servicedesk van Tagnet is volledig ingericht op het ondersteunen van organisaties die in sterke mate afhankelijk zijn van een goed functionerende ICT omgeving. Onze servicedesk medewerkers zijn verantwoordelijk voor de registratie, classificatie en de correcte en consistente afhandeling van incidenten. Tevens is het proactief identificeren en onderzoeken van problemen een onderdeel van de werkzaamheden die uitgevoerd worden door de Tagnet servicedesk.

Beheer op afstand

Vanuit Tagnet Beheer op Afstand wordt uw ICT omgeving gecontroleerd zodat eventuele problemen in een vroeg stadium gesignaleerd worden. Hierdoor is de impact voor uw bedrijfsvoering bij eventuele storingen minimaal. Tevens houdt “Beheer op Afstand” zich proactief bezig met het onderhoud van uw ICT omgeving. Zo voorkomen we problemen en zorgen wij voor een omgeving die altijd up-to-date is.

Meer informatie

Voor meer informatie over Managed ICT Services van Tagnet, algemene informatie over de IT diensten van Tagnet, of het opvragen van een offerte, nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. We adviseren u graag!

Contact  Mail direct  Home

Klik hier om meteen een offerte op te vragen

managed ict services