ICT links

Handige ICT Links

Ben u geïnteresseerd in ICT? Misschien zijn onderstaande links dan iets voor u:
 
Alles weten over Windows? Op de website windowswebwereld.nl vind u het allemaal! Van handleidingen tot nieuwtjes, leuke polls en handige downloads.
 
Een uitgebreid overzicht van alle ICT gerelateerde vacatures kunt u vinden op: ict-vacatures.startpagina.nl. Van detacheringsbureaus tot een overzicht van de beste werkgevers.
 
Op de website infoblocks.nl (website recensies) kunt u uw website opgeven voor een recentie. De website van Tagnet is hier kortgeleden ook behandeld en wij zijn erg blij met de bevindingen van infoblocks!
 
Voor online vraag en aanbod kunt u terecht op: intall.nl. Hier worden onderwerpen behandeld als websites, domeinnamen, hardware, software en scripts.
 
Op het internet zijn verschillende zoekmachines en startpagina’s te vinden over ICT gerelateerde zaken. Tagnet is ook te vinden via een aantal van deze websites, bijvoorbeeld: Webgids-ict.nl, Ict-bedrijven, ict, ict.startsearch.nl, ict-bedrijven, SuperDir, ict-bedrijven.startpagina, Kwerie, Twimbo, Sitelinkje, Slimmestart, pc-reparatie links Uwpagina.nl , amsterdam links Uwpagina.nl, netwerkbeheer links Allepaginas.nl, eigenbedrijf, web en 1steKeuze zoekmachine.
 
Een overzicht van verschillende Hosted Exchange aanbieders kunt u vinden op: exchange-hosting.
 
Omdat Tagnet ook webhosting en domeinregistratie aanbiedt, staan wij vermeld op deze websites: Hostingbedrijven, zodat we beter gevonden kunnen worden door partijen die graag een domeinnaam willen laten registreren, of hun website willen laten hosten.
 
Het bedrijf Milieupc doet aan IT-recycling en is gespecialiseerd in het professioneel verwijderen van data.
 
Via de website www.automatisering-info.nl is er altijd een ICT bedrijf bij u in de buurt te vinden.

Overige links:

Bespaar op je energierekening
Simonly vergelijken
Router
Automatisering Amsterdam

Meer links?

Mist u nog een website in ons overzicht? Tip ons dan via info@tagnet.nl
 
Terug naar de homepagina van Tagnet.