ICT beveiliging

ICT beveiliging

ICT beveiliging

Uw ICT beveiliging moet altijd up to date zijn. Dit is van levensbelang voor uw onderneming! Virussen, spyware, phishing en hackers zijn inmiddels bijna dagelijks in het nieuws. Daarom is het belangrijk om uw (bedrijfs)gegevens goed te beveiligen. Tagnet werkt met de meest geavanceerde antivirus software van ESET en is een van de weinige ICT bedrijven uit Amsterdam die reseller van ESET producten is. Meer informatie over ESET.

 

ICT beveiliging - ESET
 
Uw virusscanner zal vaak zelf voor zijn updates zorgen. Veel internetbrowsers ontvangen en installeren hun updates automatisch. Java, Adobe flashplayer en pdf-reader sturen ze wel, maar de melding dat u ze moet installeren, wordt toch vaak genegeerd. Hetzelfde geldt voor Quicktime en iTunes van Apple. En bij andere programma’s moet u vaak zelf in de gaten houden of er updates zijn. Tagnet kan u deze zorgen uit handen nemen en zorgen dat uw systemen zo goed mogelijk beveiligd zijn.
 
Onze beveiligingsdiensten zijn op te delen in drie oplossingen:
 

  • Data & Mail beveiliging (beveiliging van uw opgeslagen bestanden en e-mail)
  • Netwerk beveiliging (beveiliging van uw netwerk)
  • Cloud beveiliging (beveiliging van uw cloud omgeving)

Meer info

Voor meer informatie over ICT beveiliging van Tagnet, of het opvragen van een offerte, nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen.
 
 
Terug naar de homepagina van Tagnet.