ICT backup

ICT backup

ICT backup: uw onderneming kán niet zonder!

Een ICT backup of data backup is het maken van een kopie van alle gegevens van uw organisatie. Hiermee zorgt u voor enige zekerheid voor uw onderneming. Bijvoorbeeld uw E-mail, Word en Excel bestanden, maar ook uw website kunt u nu altijd terugvinden.
 
De ICT backup van Tagnet is onmisbaar voor iedere onderneming. Brand, waterschade, diefstal, een computercrash of gewoon pech: er zijn talloze manieren om uw belangrijke data te verliezen! Omdat dit grote gevolgen kan hebben voor uw organisatie, is het belangrijk om regelmatig een ICT backup te maken. Met de ICT backup van Tagnet worden al uw gegevens veilig gesteld, zelfs bij calamiteiten.
 
Met traditionele methoden kunnen grote hoeveelheden gegevens zeer kostenefficiënt worden opgeslagen en eenvoudig worden geïntegreerd in bestaande, ook oudere archiveringssystemen. Dit is een nog steeds veel gebruikte methode om een ICT backup te maken.

Online backup

Naast de traditionele methoden biedt Tagnet u ook de mogelijkheid Online Backup. Omdat we bij deze vorm gebruik maken van de cloud, heeft u altijd en overal toegang tot uw gegevens. Met de online backup wordt uw data automatisch en versleuteld naar ons beveiligde datacenter verzonden. De vorm van beveiliging die Tagnet hiervoor gebruikt is vergelijkbaar met de beveiliging die voor internet bankieren gebruikt wordt. Deze vorm van een ICT backup maken is ook ideaal voor mobiele apparaten.
 
Wij maken van tevoren duidelijke afspraken met u over de uitvoering van de ICT backup: u kunt deze dienst naar eigen wens inrichten. Zo bepaalt u zelf hoe vaak en hoe uitgebreid u de ICT backup wilt afnemen bij Tagnet.

Meer info

Voor meer algemene informatie over het maken van een ICT backup, verwijzen wij u door naar deze website. Voor meer informatie over de ICT backup van Tagnet, of het opvragen van een offerte, nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen.
 
 
Terug naar de homepagina van Tagnet.