Hosted Exchange

Hosted Exchange van Tagnet

Hosted Exchange van Tagnet

Omdat iedere onderneming steeds mobieler wordt, is het handig als u uw e-mail en agenda altijd bij u heeft en kunt bijwerken. Met Hosted Exchange van Tagnet is dit mogelijk en kunt u via het internet, uw smartphone of gewoon op kantoor via Microsoft Outlook bij uw agenda en e-mail. Natuurlijk heeft u ook toegang tot uw contacten en takenlijst, én kunt u deze delen met anderen. Maar er zijn meer voordelen aan Hosted Exchange, waardoor de afgelopen jaren steeds meer MKB ondernemingen hebben gekozen voor deze dienst.

Het gemak van Hosted Exchange

U hoeft met de Hosted Exchange van Tagnet geen eigen server te kopen, u kunt namelijk gebruik maken van de hosted servers van Tagnet. Hierdoor blijven de kosten laag, terwijl er een grote opbrengst voor uw onderneming haalbaar is. Niet alleen u, maar ook uw medewerkers kunnen immers overal in hun agenda kijken, agenda’s naast elkaar leggen en een vergadering inplannen, ook buiten de reguliere werktijden.
 
Om gebruik te maken van de Hosted Exchange van Tagnet heeft u geen hard- of software uitbreidingen nodig en u kunt gewoon van uw huidige netwerk gebruik blijven maken. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding. Dus of u nu liever op uw smartphone, tablet, laptop of desktop werkt, Hosted Exchange is altijd beschikbaar.
 
Nog een groot voordeel van Hosted Exchange is dat u zelf gebruikers kunt aan- en afmelden voor deze dienst. Zo heeft u de gebruikers(kosten) altijd zelf in de hand en staat u nooit voor ongewenste verrassingen. Wel zo handig!

Meer info

Voor meer informatie, of het opvragen van een offerte, nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen.
 
Meer informatie over Hosted Exchange van Microsoft kunt u hier vinden.
 
Terug naar de homepagina van Tagnet.